Gesloten

Lieve mensen,

Omdat ik naar Congo vertrek voor de liefde, is de fysieke winkel vanaf vandaag gesloten…Helaas heb ik nog geen opvolger kunnen vinden voor de winkel voor mijn vertrek.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor de mooie tijd HIER! Ik heb de winkel vanuit mijn hart gestart, met liefde voor de duurzaamheid en Fairtrade handel. Ik hoop veel mensen in de omgeving geïnspireerd te hebben dat consumeren ook anders kan. En dat het een fijne plek was om te ontdekken en te ontmoeten.
Ik heb veel mooie verbindingen gemaakt, met enthousiaste leveranciers die ook met hart en ziel zich inzetten voor hetzelfde ideaal, en met bezoekers, van ver, van dichtbij, maar altijd oprecht.
Alle mooie gesprekken, familieverhalen, soms droevig, moesten we zelfs definitief afscheid nemen. Bedankt voor de complimenten, trouw en vertrouwen.

Mieke, wat is geven toch fijn hè en hartverwarmend. Hans je gedichten zijn altijd binnen handbereik. Loes, jij zweeft vast veel tussen Canada en hier. Theodore, ik ben nu ECHT weg, maar in het universum HIER.

Tot we mekaar weer zien!
Liefs Anne

PS, sommige spullen uit de winkel worden voortgezet door Noos31 in de St Janstraat en door de CHI winkel op de Bosschstraat, dus ga daar ook eens een kijkje nemen!

3 Comments on Gesloten

 1. Nou Anne,
  Dat was een krachtige en duidelijke mededeling!
  LIEFDE is grenzenloos, blijkt wel weer. Het moet wel een zeer bijzondere LIEFDE zijn waarvoor je gaat?! Zó ver weg en overtreffend aan hetgeen je in Breda hebt opgestart. Aan alles komt een einde en dat is goed te dragen wanneer er iets kostbaarders voor in de plaats komt. Gevoelsmatig is het voor mij een kleine aderlating, jouw vertrek! Geen zorgen hoor; het is een momentopname, maar toch raakt het me onverwachts wel, en ik ben ervan overtuigd ook anderen.
  Rest mij je een FIJN LEVEN toe te wensen in het verre Congo.
  “Paths that cross, will cross again.”

  Hartelijke groet van Hans!

 2. Hi Anne,

  Een warme zomer is het zeker wel, HIER!
  …..en droog bovendien.
  Dank-je-wel!
  Gr. Hans.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*