Vraag het Michiel

Op dinsdag 30 mei 2017 komt Michiel Everts! Michiel is regressietherapeut en schrijver van het boek: De Ontdekking van het Wezenland. Ik vond in zijn boek zoveel herkenbare dingen dat ik dacht; hier wil ik meer van weten, en bovendien dat dit geweldig is om te delen.

Zo zijn Michiel en ik ertoe gekomen om een avondje te organiseren om 1. Michiel zijn boek te promoten en 2. in een ongedwongen sfeer op ontdekking te gaan in de wereld van regressie.
Waarom heb ik dit, waar komt dat vandaan? Waarom doet mijn moeder zo? Hoe kom ik aan deze angst? Waarom voel ik me op een plek thuis waar ik voor het eerst ben? Hoe kan een persoon zo vertrouwd aanvoelen, ik heb ze nog nooit eerder gezien?
Deze vragen heb ik mezelf al vaker gesteld, en zeker weten een heleboel mensen met mij. En dat lijkt Michiel en mij leuk om deze avond te ontdekken met elkaar!

De avond is bij mij in de winkel aan de Halstraat 23, ik zorg voor thee en koffie met wat lekkers! We starten om 18:45 en denken rond 20:30 af te ronden. Entree is vrij, je kan lekker binnenlopen vanaf 18:30, maar zou je je wel even aan willen melden via info@hierbijanne.nl of via de reactie hieronder.

Wil je alvast wat meer weten over het boek en Michiel? Kijk hier maar eens;
http://www.wezenland.nl/

Leuk als je erbij bent dinsdag 30 mei!

4 Comments on Vraag het Michiel

  1. Stefan Oostra // 12 mei 2017 at 16:40 // Beantwoorden

    Hallo, ik zou er graag bij willen zijn. Groeten, Stefan

  2. Nogmaals “hoi”, Anne,

    Suzanne is ook geïnteresseerd en komt 30 mei, als er tenminste nog plek is?
    Groet van Hans.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*